Ipadwallpaper
Image default
Food and Drink

snelle levering middenin het hoogseizoen

Onlangs leverde we vele kilo’s pecannoten en bruine amandelen aan bij een van onze horeca ondernemers. De vraag was wat deze ondernemer met de hoeveelheid noten ging doen en vol enthousiasme vertelde hij dat hij een nieuwe menu kaart voor de zomer had ingezet. Onderdeel van vele gerechten waren de bestelde noten. Hij Gaf aan dat na de zomer wederom een nieuwe menukaart ingezet zou worden en dat de bestelling dan andere noten zou bevatten. Een paar weken later kwam er een flinker herhaalbestelling van de besteld noten. Natuurlijk hebben we direct de bestelling in orde gemaakt en deze keer hebben we het persoonlijk langsgebracht. Op de vraag hoe het met zijn nieuwe menu kaart ging vertelde de ondernemer met een grote glimlach dat de voorraad onwijs had erdoorheen ging en er vele bijbestellingen kwamen. Op dit succes had de ondernemer gehoopt maar dat het ook uitkwam vond onze klant geweldig. Daarbij benoemde hij dat hij erg blij was met de snelle levering want dat konden de gerechten op de oude voet verder uitgezet worden. Heerlijk deze klant!

De lijn van witte noten

Daarnaast bestelde deze klant nog meer noten uit ons assortiment erbij. De witte amandelen en witte hazelnoten. De witte amandelen werden verwerkt in een hartig baksel en de hazelnoten in een vernieuwd zomer dessert. Wat een enthousiasme voor het vak van culinair genieten heeft onze klant. We spraken even kort over hoe fijn de witte noten zijn in de bereiding van diverse recepten. De kwaliteit is uitstekend en de levering is op en top persoonlijk en snel vertelde onze klant. Iets waar we trots op zijn en waar we voor staan.

Snelle én persoonlijke service

Van zo’n ondernemersverhaal worden wij erg blij bij hroecanoten.nl. Dit is precies waarom de webshop is ontstaan. Natuurlijk bieden we ons assortiment online aan maar de persoonlijke aandacht en het begrijpen van onze klanten is onze sterkte kant. Op naar nog meer mooie ondernemersverhalen!

 

https://www.horecanoten.nl/