Ipadwallpaper
Image default
Shopping

Polygel nagels zijn de kunstnagels die iedereen moet kennen

Polygelnagels zijn een geweldig alternatief voor acrylnagels. Ze zijn duurzamer, flexibeler en zien er natuurlijker uit. Polygel kunstnagels kunnen in een salon of thuis worden aangebracht. Bij thuistoepassing wordt de kunstnagel ondergedompeld in een vloeibare polymeeroplossing en vervolgens uitgehard onder UV-licht of een LED-lamp. Dit proces duurt ongeveer een paar minuten en de nagels kunnen met de juiste zorg tot twee weken meegaan.

Het meest populaire voordeel van polygelnagels is hun duurzaamheid. Deze kunstnagels zijn duurzamer dan acryl, omdat ze niet zoveel onderhoud vergen als acryl. Dit bespaart klanten niet alleen veel tijd, maar ook veel geld aan noodzakelijke oliën om de nagels te hydrateren. Polygelnagels bevatten ook minder chemicaliën, wat betekent dat ze veiliger zijn voor je gezondheid dan acrylnagels die agressieve chemicaliën bevatten zoals formaldehyde en tolueen

Hoe kiest u de beste soort polygel voor uw nagels?

Er zijn veel verschillende soorten polygels die verschillende eigenschappen hebben en voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U moet ervoor zorgen dat u weet waar u naar op zoek bent wanneer u nagelgel gaat kopen. U kunt bijvoorbeeld een gel kopen voor natuurlijke nagels en voor verlengde nagels. Bij verlengde nagels is het verstandig om tevens gebruik te maken van dual forms.

Verzorgingstips voor Polygel Polish & Top Coat

Polygel is een type nagellak dat verschilt van gewone acryl en gelnagels doordat het niet hoeft te worden uitgehard onder ultraviolet licht. De topcoat voor polygel verschilt niet van traditionele topcoats, maar moet wel gewoon uitgehard worden onder ultraviolet licht. Een goede topcoat en basecoat voor polygel zorgt ervoor dat de nagellak langer meegaat en afschilfering voorkomt.

Polygelnagels zijn beter dan acryl en gelnagels

Polygelnagels zijn in veel opzichten beter dan acryl- en gelnagels. Ten eerste zien ze er natuurlijker uit en zijn ze duurzamer. Ten tweede hebben ze niet de chemische geur die vaak wordt geassocieerd met acryl- en gelnagels. Ten slotte zijn ze kosten effectiever dan acryl- of gelnagels.

Polygelnagels worden gemaakt door een dunne laag gelachtig materiaal op de nagel aan te brengen om een beschermende laag over uw natuurlijke nagel te vormen. Ze kunnen tot 3 maanden meegaan en bieden een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. Polygel heeft ook een sterkere hechting dan acryl of gel, wat betekent dat het niet gemakkelijk zal loslaten zoals deze andere twee soorten materialen. 

Acryl gebruikt een kunsthars die je natuurlijke nagelbed kan beschadigen en je nagels na verloop van tijd broos kan maken. Deze beschadigingen van de nagel is iets wat velen graag proberen te voorkomen. De nagel zal namelijk langere tijd erg zwak en broos aanvoelen. Ook bij gelnagels wordt er schade aangericht aan de nagels. Polygelnagels daarentegen zijn vele malen beter voor de eigen nagels, waardoor de nagels ook gemakkelijk naturel kunnen blijven na het verwijderen van de kunstnagels.

Wanneer u zelf thuis nagels wilt zetten raden wij aan om gebruik te maken van een goede kwaliteit polygel die gemakkelijk te zetten is voor beginners. Poly Gel Shop biedt beginnerspakketten aan met alle noodzakelijke onderdelen om een polygel set zelf thuis aan te brengen.

https://www.polygelshop.nl/