Ipadwallpaper
Image default
Management

Businesses that require little capital

 

Ondernemingen die weinig kapitaal vereisen

 

Vastgoed Bedrijfsideeën

Beheer van onroerend goed

Volgens Wikipedia, “Het is de werking, de controle, en het toezicht op onroerend goed zoals gebruikt in zijn meest brede termen”. Als vastgoedbeheerder bent u de PoC van de eigenaar voor alle zaken die te maken hebben met het beheer en onderhoud van hun eigendom.

 

Je fungeert als tussenpersoon als potentiële kopers (als een eigenaar verkoopt) of huuraanbiedingen binnenkomen om te bieden.

 

Onderhoud van het gebouw

Niemand houdt van een armoedige, vervallen ruimte. Als onderhoudsman zorg jij ervoor dat het gebouw in tip-top conditie blijft.

 

Makelaar

Klanten vinden en een deal sluiten zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden. Makelaars verdienen een gezonde commissie voor het maken van afspraken tussen koper en verkoper.

 

Home Staging, Landmeter, & Landscaping

Alle drie hebben een gemeenschappelijk doel – land en ruimtes leefbaar maken en er goed uitzien.

 

Als je een achtergrond hebt in een van deze drie, kun je beginnen met de marketing van je diensten aan kleinschalige projecten, zoals huiseigenaren die hun huis willen verkopen of mensen die hun voor-en achtertuin ruimtes willen renoveren.

 

Wat het ook mag zijn, grijp de kans. Het zal uw bedrijf een jumpstart geven totdat u genoeg vaardigheden, middelen en kapitaal heeft verzameld om naar grotere projecten over te gaan.

 

Bouwveiligheid en inspectiediensten

De veiligheid van gebouwen is van het allergrootste belang en moet gedurende de hele levensduur van het gebouw worden gewaarborgd. Voor het opstarten van dit type bedrijf zijn accreditatie en de juiste certificering vereist.

 

Eenmaal opgestart kunt u uw diensten aanbieden aan zowel overheidsinstanties als particuliere gebouweigenaren die regelmatig veiligheidscertificaten nodig hebben.

 

Diensten voor afvalbeheer

Nee, ik heb het niet over afvalverwerkingsinstallaties. U kunt waarschijnlijk beginnen met het ontwikkelen van een systeem voor het verzamelen en scheiden van afval van wooneenheden.

 

Geloof me, bewoners zullen meer dan bereid zijn om hun afval door u te laten ophalen en zelfs te betalen voor gemakkelijke en handige afvalverwijdering. Zodra u klaar bent met de inzameling en scheiding, kunt u verkopen aan schrootwinkels of misschien rechtstreeks aan recyclingbedrijven.

 

Sloop & Sloopdiensten

Nog een interessant bedrijfsidee. Zware machines en mankracht zijn de belangrijkste opstartkosten.

 

Bouwbedrijf (voor renovatie)

Hetzelfde als hierboven, het startkapitaal zal worden besteed aan machines en mankracht. U kunt beginnen met kleine residentiële projecten en dan overgaan naar commerciële ruimtes zodra u genoeg tractie en kapitaal heeft opgebouwd.

 

Gerelateerd: Top Bouwbedrijven in de Filippijnen

 

Parkeren

Het vinden van parkeerplaatsen in de stad is een echte pijn in de nek. Dit is de reden waarom u diensten kunt verlenen aan mensen die parkeerplaatsen nodig hebben door het verhuren van uw eigen. U kunt gebruik maken van ruimte op uw eigen terrein, of u kunt een plek huren.

 

Om het voor uw klanten nog gemakkelijker te maken, kunt u een parkeergarage bouwen.

 

U kunt uw winstgevendheid ook vergroten door parkeeroplossingen aan te bieden voor speciale evenementen, bruiloften, of die in een speciale zone voor VIP’s. U kunt zelfs valet parking-diensten aanbieden.

Zakelijke diensten [B2B]

Boekhouding

Je kunt de freelance weg bewandelen en beginnen met het aanbieden van je boekhouding en boekhoudkundige expertise als een bijbaantje. Afhankelijk van je vaardigheden en ervaring, kun je je richten op particulieren met een hoog inkomen en eigenaars van kleine bedrijven.

 

U kunt beginnen met het inhuren van een contractant of twee als je eenmaal meer klanten en vanaf daar uit te breiden als een echte onderneming.

 

Human Resources Diensten

Als je vrienden hebt met een achtergrond in Corporate, Arbeid, Compensatie & Voordelen, headhunting en leidinggevenden, dan is een Human Resource bedrijf misschien een levensvatbaar bedrijfsidee.

 

U beheert de organisatiestructuur van het bedrijf, het archiefbeheer, de salarisadministratie en -uitkeringen, en de werving van talent.

 

Beveiligingsbedrijf

Beveiligingsbedrijven voorzien bedrijven van het nodige personeel om de veiligheid van hun activiteiten en activa te garanderen. Je zet een bedrijf op dat zal fungeren als een agentschap voor het inhuren en toewijzen van beveiligingspersoneel aan klanten.

 

Verkoop

Als u goed kunt babbelen en er niet tegenop ziet om voortdurend met mensen te netwerken, dan is een verkoopbedrijf misschien iets voor u.

 

Het mooie van een verkoopsbedrijf (bijvoorbeeld levensverzekeringen en onroerend goed) is dat als je geen werknemers hebt, je alle inkomsten voor jezelf houdt.

 

Het nadeel is dat je gedisciplineerd en gemotiveerd moet zijn in moeilijke tijden wanneer je een probleem tegenkomt in je verkoopbusiness. Ook verdien je alleen zoveel als je verkoopt, dus je moet extra hard werken, misschien zelfs in het weekend en op feestdagen om je gewenste inkomen te bereiken.

 

Als deze kwaliteiten u echter van nature liggen, zult u geen problemen hebben om winst te maken en in deze business te blijven.

 

Juridische documentverwerking

Als u een juridische achtergrond hebt, kunt u een klein team van juridische experts samenstellen voor de voorbereiding en verwerking van juridische en/of bedrijfsgerelateerde documenten voor cliënten.

 

Deze kunnen bestaan uit het opstellen van contracten, papierwerk voor het opzetten van een bedrijf / vennootschap, notariële diensten, en andere juridische zaken.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/is-het-mogelijk-om-een-auto-te-verkopen-zonder-geldige-keuring/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/