Ipadwallpaper
Image default
Kids

Bijzonder geboortekaartjes voor jongen, meisje en tweeling

Geboortekaartjes bestellen die bij je passen

Met zoveel aanbod in kaartjes is het niet gemakkelijk om een geboortekaartje te vinden die bij je past. Er is tegenwoordig zoveel keus, dat het ook niet makkelijk is. En als je een kaartje hebt gevonden, wat dan? Welke tekst zet je erop? Welke envelop kies je erbij? En hoe ziet het kaartje in het echt uit? Vragen waar we bij kaartcollectie.nl gelukkig wél antwoord op hebben. Zelfs voor de geboortekaart teksten kun je terecht bij kaartcollectie.nl. Wij zijn dé complete geboortekaarten shop van Nederland!

Nieuw: geboortekaartjes met foliedruk

Mooie geboortekaartjes kunnen ook erg chique zijn, wist je dat? Dat kan door het gebruik van foliedruk. Foliedruk kan in goud, zilver of koper en geeft het kaartje extra charme. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind je of een afbeelding in folie gedrukt. Echt heel gaaf! Omdat we bij kaartcollectie.nl beschikken over eigen drukkerij, kunnen we de kosten laag houden en de kaartjes dus betaalbaar voor onze klanten. Een proefdruk aanvragen kost bij kaartcollectie.nl slechts €1,- en als de bestelling wordt doorgezet worden deze kosten van het totaalbedrag afgetrokken.

Handige tip voor het zelf maken van een geboortekaartje met foliedruk: Ga voor een ontwerp dat niet te druk is. dat komt ten goede voor de folie die erop komt. Denk wel goed na over kleurgebruik, want het kaartje zelf kan maar één kleur bevatten. Wil je hulp krijgen bij het samenstellen van je kaartje? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Tweeling geboortekaartjes

Iedere geboorte is een magisch moment in het leven van vader, moeder en broer en zus. Een moment die je natuurlijk met iedereen wilt delen. Bij kaartcollectie.nl helpen we de pappa’s en mamma’s een handje met de mooiste tweeling geboortekaartjes voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld het krijgen van een tweeling! Of het nu 2 jongens zijn, of 2 meisjes, of een jongen én een meisje. Bij kaartcollectie hebben we super leuke kaartjes met diertjes, slingertjes, moetiefjes en foto’s uit de nieuwste collecties van Belarto en Buromac in opvallende trendy kleuren. Zoveel verschillende stijlen en printjes, dat het haast onmogelijk is om niet het perfecte kaartje te vinden.

Geboortekaartjes in het blauw jongens

Jongetje geboren? Hiep hoera! Tijd voor beschuit met muisjes. Blauwe muisjes natuurlijk. En dan hoort daar natuurlijke stoere blauwe geboortekaartje voor jongens bij. Denk aan steigerhout, een kaartje met een vliegtuig, auto of de Daltons? Maak je keuze uit het enorme aanbod kaartjes voor jongens in de webshop van kaartcollectie.nl en bekijk al het bijzonders uit de nieuwste collecties van Buromac en Belarto. Ook hebben we een eigen collectie kaartjes voorzien van de nieuwste hippe designs.

Geboortekaartjes roze meisjes

Jullie hebben een dochter gekregen? Wat leuk, gefeliciteerd! Tijd voor een feestje. En daarvoor wil je natuurlijk vrienden en familie uitnodigen voor een kraamborrel. Bij kaartcollectie.nl kun je super leuke roze babyborrelkaartjes bestellen en laten verzenden. Ook voor een leuke tekst op het kaartje denken we graag met je mee. En heb je een ontwerp al klaar liggen? Dan helpen wij je hier natuurlijk graag dankzij onze gratis ontwerpservice. Bekijk dus gauw onze collectie meisjeskaartjes of ga zelf aan de slag om een geboortekaartje te ontwerpen.

https://www.kaartcollectie.nl/