Ipadwallpaper
Image default
Services

Persoonlijke service bij opslag verhuur

Je wilt een container huren en dan begrijpen wij als geen ander dat daar meer bij komt kijken dan alleen een container leveren. Natuurlijk kunnen wij uw vragen over de plaatsing, het transport en de kosten haarfijn uitleggen. Wij geven u graag advies bij uw project. Bij particulieren zien we vaak de vraag naar extra opslagruimte bij het verhuizen of bij een verbouwing. Met de zakelijke aanvragen zien we dat dit vaak betrekking heeft bij evenementen, (ver)bouw projecten en zakelijke verbouwingen. Ook bij diverse ondernemers zijn vragen voor tijdelijke opslag zodat hun goederen veilig en wind en regenvrij opgeslagen staan. In ons assortiment hebben we voor elke vraag een passende oplossing.

Extra ruimte bij een verbouwing

Lees hier meer informatie over: opslag ruimte huren tijdens verbouwing. Zeker wanneer je iets gaat verbouwen aan je huis, garage of aan het kantoor is het fijn als de spullen die in de kamer stonden even tijdelijk worden opgeslagen in een opslagcontainer. Deze container kan naast je kantoor geplaatst worden of bij je aan huis, maar je kunt er ook voor kiezen deze te laten opslaan op ons opslagcontainer park. Allemaal mogelijkheden om de verbouwing relaxter te maken. De spullen worden niet beschadigd, zitten niet onder het stof en staan vooral niet in de weg.

Verhuizen doe je zo

Wil je goedkoop verhuizen? Dat begrijpen wij, daarom hebben wij de voordelen van een opslagruimte voor je op een rij gezet. Op onze website hebben wij de tips gegeven, bekijk gerust onze website. Een van de tips is zo veel mogelijk zelf te doen tijdens een verhuizing. Dit kost je zeker tijd en wat sjouw kracht maar dan bespaar je wel geld. Goedkoop verhuizen betekent ook slim verhuizen. Wanneer je je inboedel in een 8 ft opslagcontainer plaatst kun je aan onze transport service vragen of ze de container naar je nieuwe locatie brengen. Dit brengt natuurlijk wel wat kosten met zich mee, maar het is een super efficiënte manier van verhuizen.

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/