Ipadwallpaper
Image default
Home and Garden

Dit zijn de nieuwste interieurtrends van 2022!

De nieuwste interieurtrends van 2022 zijn inmiddels bekend en voorspellen dat het natuurlijke interieur het opnieuw goed doet. Maar wat houdt dit nu precies in en hoe kun jij jouw interieur inrichten binnen deze geweldige stijl? Je leest het hier!

Natuurlijk groen en terracotta trends voor 2022

Naast de glamour interieurtrends die momenteel gaande zijn en doorgetrokken worden naar 2022 is er nog een fantastische trend gaande, namelijk die van het natuurlijk ogende interieur. Binnen dit interieur combineer je lichte muren met enkele aards getinte panelen. Denk aan de kleuren terracotta (bruin aardewerk) en groen in diverse kleurschakeringen. 

Je combineert deze look met etnische / culture woonaccessoires zoals vazen en wandborden. Daarnaast is een groen vloerkleed een must, bij voorkeur gemeleerd wit/ groen. Zorg daarnaast voor een grote open wandkast, waarin woonaccessoires en boeken elkaar afwisselen.

Planten maken het af

Zorg voor enkele fraaie krukjes gevlochten van rotan, je kunt deze ook als bijzettafel gebruiken wanneer zij van een groter formaat zijn. Op deze krukjes plaats je groene planten zonder bloem. Heb jij de beschikking over een wat grotere woonkamer, dan mag zeker een grote plant niet ontbreken. 

Aankleding 

Het mooie van het natuurlijk ogende interieur is dat je moderne items combineert met groen en terracotta. Je woning is pas echt af met een mooie natuurstenen vloer. De ramen worden voorzien van grote paneelgordijnen indien je voor modern gaat. Gaat jouw voorkeur meer naar landelijk uit, dan kun je ook shutters overwegen. 

Pik eruit wat van jouw gading is en jouw interieur is klaar voor het nieuwe jaar. 

https://www.panistore.nl/