Ipadwallpaper
Image default
Food and Drink

Catering bestellen in het Noorden van het land

Host u binnenkort een feestje? Een gezellige party, gewoon omdat het kan of een zakelijk evenement voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een als afsluiting van een vergadering? Dan heeft u het één en ander te organiseren. Meubulair, muziek, dranken, personeel enz. enzo. Happie Delivery is hier om het u allemaal een stuk makkelijker te maken.  

 

Hoe zorgt Happie Delivery ervoor dat ik gemakkelijk mijn event kan organiseren?

Op het online platform van Happie Delivery vindt u de beste leveranciers voor uw feest. Maak de keuze uit de beste cateraars, de gezelligste artiesten en het meest gastvrije personeel. Met een paar klikken op de knop heeft u uw gwensten producten of personeel bij elkaar verzameld en kunt u deze boeken. 

 

Kan ik producten via dit platform bestellen in Nederland?

Jazeker! Als u catering zoekt in bijvoorbeeld Groningen dan zit u goed bij Happie, maar ook als u een event wilt organiseren in Leeuwarden. Er wordt aleen maar gebruik gemaakt van lokale helden. Daarom sponsort u, door gebruik te maken van dit platform, ook nog een uw eigen regio.

 

Hoe worden de producten geleverd?

De door u bestelde producten worden ten alle tijden op de locatie geleverd die u graag wilt. U kiest zelf de leverdag en levertijdstip. Wij houden altijd 30 minuten als slag om de arm. Wij weten immers niet wat het verkeer gaat doen. Producten worden altijd op de juiste temperatuur geleverd door gebruik te maken van de thermoboxxen. Het transport van onze catering voldoet aan alle vereiste HACCP voorwaarden.

Buffetten worden geheel warm bij u aangeleverd. Daarnaast wordt het buffet ook voor u opgezet, zodat u er geen werk aan heeft. De volgende dag worden alle spullen weer opgehaald. Zo ook de vuile vaat. Die wast de cateraar zelf!

 

Welke soorten eten kan ik bestellen bij een cateraar?

Bijna alles dat u zoekt kunt u bestellen via ons platform. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor borrelhapjes, buffet, lunches, BBQ’s, cocktails of u kunt de gehele partycatering uitbesteden. Met een extra breed assortiment zorgt Happie Delivery ervoor dat u altijd de favoriete catering kunt vinden van u en uw gasten

 

Kan ik ook als particuliere klant bestellen?

Het platform van Happie Delivery is voor zowel bedrijven als voor particulieren. De prijzen op de website zijn inclusief BTW. Als u als bedrijf bestelt kunt u deze dus gewoon terug vragen via de belastingdienst. Het enige verschil tussen bedrijven en parrticulieren; Alleen zakelijke klanten kunnen bestellen op factuur.