Ipadwallpaper
Image default
leisure and Hobby

Ballonvaart een passie of een beroep.

Voor mij, David Spildooren van C-Air is een ballonvaart een passie. Ik ben sedert 2007 actief als ballonvaarder. Naast ballonvaren ben ik ook lijnpiloot, het vliegen is voor mij dus een fantastische ervaring. Daarom heb ik de firma C-Air opgestart om deze ervaring te kunnen delen met mijn passagiers. Binnen C-Air hebben wij tal van luchtballonnen: ééntje voor 4, 6, 8 en 12 personen.

Ballonvaart Antwerpen

Ballonvaart Antwerpen is uniek. Wij laten onze passagiers genieten van unieke regio’s. Naast de luchthaven van Deurne, Berchem, Linkeroever, Wilrijk, Brasschaat, Hoevenen, Mortsel en tal van andere mooie plaatsen kan je ook genieten van de haven van Antwerpen. Kortom in Antwerpen hebben we alles. Bekijk ook even onze prijzen.

Veel mensen vragen zich af is het gevaarlijk?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen, maar het antwoord hierop is vrij simpel. Het is totaal niet gevaarlijk te ballonvaren. Wij van C-Air houden uiteraard rekening met de weersomstandigheden. Indien de wind te sterk is of het wolkendek te laag dan annuleren wij onze ballonvaart in Antwerpen, omdat we onze passagiers willen laten genieten van de meest geschikte weersomstandigheden.

Ballonvlucht Oost-Vlaanderen

Dit is eigenlijk de provincie waarin we gevestigd zijn, meer bepaald Sint-Niklaas. Naast de regio van het Waasland varen we ook in de Vlaamse Ardennen. Kortom ballonvaart Oost-Vlaanderen is top.

Hoe gaat het ballonvaren juist in zijn werk?

U krijgt van ons een telefoontje de dag van de ballonvaart. Wij bekijken dan de meteo omstandigheden en indien het weer het toelaat spreken we af op de opstijglocatie. Dan maken wij alles in gereedheid om vervolgens het luchtruim in te varen.  Een ballonvaart bij ons duurt circa 1 uur en na de vlucht nemen we uiteraard de tijd met onze passagiers om een lekker glaasje te drinken en nog gezellig na te kaarten over de prachtige ballonvaart.

Neem even een kijkje op de website van info – ballonvaren.

Ballonvlucht inplannen

Het inplannen van een ballonvlucht doe je best telefonisch of via mail. Wij varen in de zomerperiode 7/7 en doen zowel ochtend als avond ballonvaarten.

Dus neem even contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be