Ipadwallpaper
Image default
Home and Garden

Wees creatief en creëer een schitterende wintertuin

De koude maanden nodigen nu niet echt uit om in de tuin te gaan verblijven. Tenzij u een winterparel van uw tuin maakt. Zorg ervoor dat uw tuin wind, regen en zelfs sneeuw proof is én dat u alsnog met een warm drankje in een warme en gezellige tui verkeert. Bij tuinhoutcentrum De Oude Stee kunt u al uw wintertuin ideeën opdoen. Een van de beste afdeling in het tuinhoutcentrum is natuurlijk de houthandel in Roosendaal. Hier treft u het beste tuinhout dat u maar nodig heeft. Met het tuinhout uit het tuinhoutcentrum kunt u al uw tuinprojecten waar maken. Een van de specialiteiten is het douglas hout in Roosendaal. Met dit kwalitatieve hout kunt u al uw tuinprojecten tot een succes maken. Het hout is van de beste kwaliteit en zeer goed te bewerken.

Ontdek al het tuinhout

De houthandel in Roosendaal is een waar genot voor de hout liefhebber. Hout geeft een warme sfeer dus kom gerust eens langs en ontdek het zelf. Naast het brede hout assortiment treft u ook de tuinhuizen van Douglas hout. Wanneer u het echt groots wilt aanpakken kunt u ook ideeën opdoen voor een tuinhuisje met veranda. Wanneer u hier een luxe tuinset met haardvuur bij plaatst is de basis voor uw winter tuin gereed,

Vakkundig advies

Kom gerust eens langs in het tuinhoutcentrum in Roosendaal. Heeft u vragen over houtsoorten, tuinhuizen, tuinsets of andere tuin accessoires? Dan helpt ons team u vakkundig op weg. Graag horen we welke tuin wensen u heeft zodat de vriendelijke collega’ u van het beste advies kunnen voorzien. Van losse ideeën tot volledige tuinproject, bij De Oude Stee helpen wij uw droom realiteit te maken. Heeft u behoefte aan maatwerk tuin projecten. Ook daar helpt het professionele team u snel en efficiënt mee op weg. Kom langs en ontdek het zelf!

https://www.deoudestee.nl/