Ipadwallpaper
Health

Wat helpt tegen verkleurde oksels

Wat helpt nou echt tegen verkleurde oksels? Deze vraag gaat eigenlijk al vele jaren in de rondte. Na eigen onderzoek. Dus vele websites en fora bezoekjes verder hebben wij ook nog diverse partijen gebeld voor advies. Met veel trots kunnen wij jou onderstaand voorzien van nuttige informatie betreft de verkleurde oksels! Veel lees plezier dames.

Waardoor ontstaan verkleuringen op de oksels?

Bedenk eens wat jou oksels allemaal moeten doorstaan. Zo gebruik je elke dag deodorant en scheer je regenmatig je oksels. Daarnaast gebruik je ook nog was producten zoals zeep. Al deze aandacht die je oksels krijgen zorgen ervoor dat de oksels gewoon weg donkerder worden oftewel verkleuren.

Zonlicht zorgt ook voor onregelmatige donkere oksels:

Zoals je weet word je bruin door de zon. Maar nooit helemaal gelijkmatig. Wanneer je dus gaat zonnen is het echt aan te raden om ook een goede hoge SPF op je oksels te gebruiken. Op deze manier voorkom je donkere oksels en word je veel gelijkmatiger bruin.

Hoe kon je oksel verkleuring verminderen?

Je kunt kiezen om voor een paar honderd euro per behandeling naar een kliniek te gaan. Hier kunnen ze je een oksel verlichtende behandeling geven. Echter hebben wij dames het meestal niet zo breed. Dan is toch wel het advies om te kiezen voor een Oksels verlichtende crème. Deze crème smeer je 2 maal daags en in de zomer als je ook nog in het zonnetje wilt gaan liggen combineer je het met een goede zonnebrandcrème.

Skinlight is een natuurlijke crème bedoeld voor het verlichten van de oksels!

Met Skinlight in de badkamer ben je al meteen op de goede weg. Zoals al reeds verteld breng je deze whitening formule 2 maal daags aan. Vervolgens blijf je het herhalen tot je helemaal tevreden bent. Over het algemeen is 1 of 2 verpakkingen genoeg voor een goed resultaat.

Bestel Skinlight

http://www.okselsbleken.com/