Ipadwallpaper
Image default
Fashion and Clothing

Opas pitkään juhlamekkoon sopivien asusteiden valintaan

Juhlamekot ovat usein niin näyttäviä, ettei niitä juurikaan tarvitse erikseen asustaa näyttävyyden lisäämiseksi. Juhla-asu saa kuitenkin viimeisen silauksen ja ripauksen persoonallisuutta hyvin valituista asusteista.  Pitkät juhlamekot kaipaavat hillittyjä asusteita, koska ne ovat usein jo itsessään hyvin näyttäviä.  Pitkähelmaisen juhlamekon voi asustaa esimerkiksi hienostuneilla timanttikorvakoruilla ja sirolla kaulakorulla. Jos mekko on sävyltään kylmä, kannattaa asusteiksi valita kylmiä sävyjä imarteleva hopea. Värimaailmaltaan lämpimän sävyiseen mekkoon sopivat paremmin kulta ja ruusukulta. Koruja ei kannata kasata päällekkäin montaa, koska tarkoitus ei ole näyttää joulukuuselta vaan vangita katse yksityiskohtiin.

Korujen lisäksi pitkät juhlamekot kaipaavat rinnalleen myös tyylikkään laukun ja kengät. Koska kengät eivät näy pitkähelmaisen mekon alta, ei niiden tarvitse olla koristeelliset tai erityisen näyttävät. Esimerkiksi musta avokaspari sopii lähes mekkoon kuin mekkoon ja niitä on myynnissä sekä pienikorkoisista kitten heels tyyppisistä avokkaista aina useiden senttimetrien stilettikorkoihin.  Kenkiä valitessa kannatta pitää mielessä se kuinka monta tuntia juhlissa on seisottava. Mikään ei nimittäin pilaa juhlailoa pahemmin kuin huonosti istuvista korkokengistä kipeytyneet jalat, joilla ei suju edes tanssiminen. Sen sijaan juhlijan kannattaa panostaa hyvin istuviin yksivärisiin avokasmallisiin korkokenkiin. Juhlamekot saavat lisää näyttävyyttä myös laukusta, joka kannattaa valita oman tyylin mukaan. Yksinkertainen kirjekuorilaukku sopii moneen tyyliin, mutta mielenkiintoisempaa on lisätä juhlapukeutumiseen ripaus persoonallisuutta esimerkiksi paljeteista kirjailulla vintage laukulla tai modernilla nahkaisella clutchilla. Laukkuun tulisi mahtua ainakin vaihtosukkahousut, meikin korjailuun tarvittava puuteri, ripsiväri ja huulikiilto sekä mukana kulkevat henkilökohtaiset tavarat.

Keskikesän juhlissa ei yleensä tule kylmä, mutta juhlijan kannattaa varautua siihen, että useat juhlapaikat ovat vetoisia ilmastoinnin takia. Tästä syystä sekä kesällä että talvella juhlijan kannattaa ottaa mukaan shaali, jakku tai muu takki, joka tuo sopivasti lämpöä. Näyttävästi koristeltu shaali sopii yksivärisen mekon pariksi, hyvin istuva villakankainen jakku taas tuo tasapainoa värikkäämpiin mekkoihin ja mekkoihin, joissa on paljon esimerkiksi strassiyksityiskohtia. Ohuesta silkistä valmistetun shaalin voi sujauttaa huomaamattomasti laukkuun jos sille ei ole tarvetta.

https://www.jjshouse.com/fi/Erityistilaisuuksien-Mekot-c3/