Ipadwallpaper
Image default
Fashion and Clothing

Inspirasjon til bryllupskjolen hentet fra bloggere og sosiale media

Noen begynner å planlegge bryllupet i tenårene, mens andre venter til de har fått en ring på fingeren. Uansett hvor lenge du har planlagt ditt bryllup, vil du se deg om etter inspirasjon. Heldigvis finnes det mange gode inspirasjonskilder. Alt fra bloggere og kjendiser til profesjonelle som jobber med bryllup daglig.

 

Bloggere som skal gifte seg

 

Det er alltid inspirerende å lese om par som skal gifte seg og bloggere er flinke å dele detaljer. Her kan du få med deg alt fra hvordan de finner det rette lokalet til fargevalg. Leserne får gjerne være med når bloggeren skal kjøpe en bryllupskjole og får med seg alle kommentarene ang. silhuett, fargevalg og stoff.

 

Noen kjendiser velger å dele bryllupsforberedelsene med sine fans og lager en blogg bare for dette. Summene de kan bruke på et bryllup ligger nok over det de fleste av oss kan bruke, men det er jo en inspirasjon likefult.

 

Bryllupsbilder på Instagram og Pintrest

 

Dette er to av de mest bilderike plattformene. Det er forholdvis enkelt å finne frem på dem, selv om du er ny. I bryllupsplanlegging er disse to kontoene nesten helt nødvendige, iallfall hvis du er på jakt etter inspirasjon.

 

Søk etter ord som bryllup, bryllupskjole og lignende og du får opp utallige bilder som du kan la deg inspirere av. Vi anbefaler også at du følger de du liker best. Noen har også en blogg eller flere hvor de blogger om bryllupet og gjerne om livet generelt. Informasjon om dette finner du på profilen.

 

Bryllupseksperter som blogger

 

Det er også flere som jobber i bransjen som velger å blogge om jobben sin og om hvor morsomt det er å hjelpe bruder å finne den perfekte kjolen, de perfekte blomstene eller lignende. Slike sider bærer gjerne preg av å være profesjonelle. Her finner du få innlegg som begynner med: jeg finner ikke min bryllupskjole.

 

Noen av disse ekspertene er klart koblet til en nettbutikk som JJ’s House, mens andre driver sin egen bedrift. Det er alltid lurt å følge dem, for du vil garantert få svært mange gode tips.

 

Spørsmål og svar gjennom sosiale media

 

Ideelt sett, vil vi gjerne kunne spørre favoritt bloggeren om hun/han liker kjolen vi har valgt, synes fargene passer samme og generelt bare spørre om råd. De profesjonelle bloggerne vil sjelden ha muligheten til å svare, men det skader ikke å spørre.

 

Når det er sagt, er det ofte mest effektivt at du legger ut spørsmålet på din sosiale media profil. Hva synes dine venner og bekjente kler deg? Få innspill som handler om deg direkte.

Kanskje du også vil begynne å blogge i forbindelse med planleggingen av ditt bryllup? Ta bilder av bryllupskjolene og spørre dine følger om råd.

 

Uansett hvordan du velger å la deg inspirere, er det viktig at du holder hodet kaldt. Det er ditt bryllup, din og din kommende ektefelle sin store dag.  Grip dagen og ha et bryllup som representerer dere og deres kjærlighet. Det er det aller viktigste!

https://www.jjshouse.no/Brudekjoler-c2/