Category: leisure and Hobby

Ballonvaart een passie of een beroep.

Voor mij, David Spildooren van C-Air is een ballonvaart een passie. Ik ben sedert 2007 actief als ballonvaarder. Naast ballonvaren ben ik ook lijnpiloot, het vliegen is voor mij dus een fantastische ervaring. Daarom heb ik de firma C-Air opgestart om deze ervaring te kunnen delen met mijn passagiers. Binnen C-Air hebben wij tal van […]

Comments Off on Ballonvaart een passie of een beroep.

Hot Air Balloon flight over Brussels

Ipadwallpaper

Hot air balloon flights in Brussels can be done the whole year in principle 365 days a year if the weather is nice. Yet the weather in Belgium gods often impose a limitation on us. A hot air balloon flight cannot take place when it’s too much wind, when it’s raining, thunderstorms and if the […]

Comments Off on Hot Air Balloon flight over Brussels